LIIKKASEN SUKUSEURA ry

 

Osta itsellesi ja lahjaksi lapsillesi! 

 

 

Suvun jäsenen Eero Mänttärin toimittama ja

kustantama

      Liikkasen suku –kirja

joka julkistettiin marraskuussa 2004 sukutapaamisissa.

 

Kirja on saatavissa sukuseuran kautta


Kirja sisältää 1600-luvulla Liikkalassa eläneen Lauri Hannunpoika Liikkasen jälkeläiset ja heidän puolisonsa yhtenäisenä esityksenä nykyaikaan asti. Kirjassa on 400 vuoden ajalta noin 15.000 henkilön tietoja. Kirjan koko on B5 eli 176 x 250 mm. Siinä on yli 900 sivua ja se painaa 2,3 kg. Kirja on vahvarakenteinen, kovakantinen ja lankasidottu, joten se on tehty kestämään vuosikausien käyttöä. Kirjassa on sukuun kuuluvien tiedot toukokuuhun 2003 asti, siis pienten lastenkin.

Kirjan alkuosassa on kirjoituksia suvun kantatalosta ja varhaispolvista, suvun ja kanta-alueen historiasta sekä Liikkasen sukuseurasta.

Kirjassa on kaikki henkilöt käsittävä aakkosellinen henkilöhakemisto, jonka avulla on helppo löytää tietty henkilö. Paikkakuntahakemistosta voi saada selville ketkä ovat syntyneet, vihityt tai kuolleet tietyllä paikkakunnalla. Erillisestä asuinpaikkahakemistosta näkee ketkä asuvat tietyllä paikkakunnalla, esim. Lahdessa tai USA:ssa, siellä lajiteltuina osavaltioittain.

Kirjassa on myös erilaista tilastoa suvusta luetteloineen ja piirroksineen, mm. luettelo eniten esiintyvistä sukunimistä ja etunimistä, syntyneiden ja kuolleitten määrät eri vuosina, luettelo paikkakunnista ja maista, joissa asuu eniten sukuun kuuluvia talouksia. Talvi- ja jatkosodan sankarivainajista on luettelo. Kirjassa on useita karttoja. Kansiaukeamilla on sukukaavio ja suvun kantakylän Liikkalan kartta.

Sukuun kuuluvat henkilöt on esitetty jälkipolvitauluissa, joista helposti näkee lapset, vanhemmat ja esivanhemmat, samoin serkut, pikkuserkut, kolmannet serkut ja muut sukuyhteydet. Kirjassa on käyttöohje ja kaksi lukunauhaa, joten kirjan käyttö on helppoa.

Kirjan hinta on nyt 30 € + postimaksu. Kirjan kokoon nähden hinta on kohtuullinen, koska et joudu maksamaan mitään ”kirjailijanpalkkiota” etkä kirjakaupan ja kustantajan palkkioita.

Tilaa kirja Liikkasen sukuseuralta liikkanen(at)pp.inet.fi

Kirja toimitetaan postiennakolla Suomeen ja Ruotsiin– saat ja maksat kirjan omassa postitoimistossasi.        

Yksi tai kaksi kirjaa Suomeen: postiennakkomaksu on 11,15€.  

Yksi kirja Ruotsiin: postiennakkomaksu on 25,75€.  

Muut maat: kysy maksutapaa ja postimaksua sukuseuralta.

 

 

Huom.

Kirjan voi myös noutaa ja maksaa suoraan Helsingistä, Myllykoskelta tai Karhulasta. Tarkemmat tiedot sukuseuralta.